“Learn and get inspired”-sessies

Hoe maak je elektrisch fietsen nóg duurzamer?

Hoe kom je er als kapper op om een solar deksel te maken?

Hoe kom je aan informatie om van idee naar produkt te gaan?

 

Zomaar een selectie aan vragen die men kan hebben, wanneer je kennismaakt met SOLFIE. Natuurlijk ligt het niet voor de hand dat een kapper het voor elkaar krijgt om zo’n technisch hoogstandje te ontwikkelen.

Photo credits by Tim Wilmes

Dat is nou juist wat uit zo’n “Learn and get inspired by SOLFIE“-sessie geleerd kan worden. Je hoeft niet in een specialistische richting te zijn opgeleid om verschil te maken. Sustainability oftewel duurzaamheid komt in allerlei verschijningsvormen.

Sessie vorm.

Tijdens een uitgebreide sessie krijg je inzicht in het algemene proces van bedenken, onderzoeken en ontwikkelen. Ik maak inzichtelijk dat iets zelf ontwikkelen geen grote berg of extreme horde hoeft te zijn. Veel is al vóór je bedacht, maak gebruik van wat er al is.

Krijg inspiratie om thuis zelf je ideeën verder uit te werken en om te zetten in een oplossing waarmee we samen naar een duurzamere wereld kunnen.

Duur.

Een “Learn and get inspired by SOLFIE“-sessie neemt zo’n twee uur (incl. vragenrondje) in beslag en is te boeken tegen een prijs van € 165,- excl. btw). Binnen stadsgrenzen van Maastricht zonder reiskosten. Daarbuiten geldt € 0,36 per gereden kilometer (ter compensatie van reistijd en energiekosten).

Stuur een mail naar noel@solfie.nl of bel of stuur een Whatsapp bericht op +31628354806