Road2Glasgow

 

FIETSEN NAAR GLASGOW, OMDAT HET LEUK IS!

“Waarom is First Aid for Climate Change nog niet in het Engels beschikbaar?”

.
… vroeg David. Als fan van het boek en brutaal genoeg om ons de hand te reiken, werd hij de aanstichter van de Engelse vertaling en droomde hij van een eigen avontuur: fietsen richting Glasgow. Net op tijd voor de Klimaatconferentie in november 2021.

.
Omdat hij vindt dat het klimaat er op dit moment echt iets mee kan: een beetje lol.

.
Maar alleen fietsen was niet genoeg. David vond dat hij een bakfiets nodig had om wat boeken mee te nemen om de vertaling te promoten. Noël werd toegevoegd, kapper en fietsliefhebber met een bakfiets op zonnepanelen. De twee sloegen de handen ineen en begonnen The Road 2 Glasgow, een initiatief ondersteund door First Aid For Climate Change.

En jij mag meedoen!

DE ROAD2GLASGOW…

…is e-biken door de regenachtige heuvels van Engeland en Schotland. In oktober.
… verkleedt zich als superheld en doet klimaatimprovisatie op straat.
… is nieuwe mensen ontmoeten en plezier maken.

BEN JIJ EEN VROLIJKE WANNABE KLIMAATHELD?

Sinds David & Noël begonnen te praten over fietsen naar Glasgow om het boek te promoten, vroegen mensen: “mag ik meedoen?”. En ze dachten: waarom niet? In een avontuur als dit is er altijd ruimte voor iemand nieuw. Ze werken het schema nog uit, maar zullen Londen, Oxford, Birmingham, Manchester, Kendal, Carlisle, Crawford en natuurlijk Glasgow aandoen. Als je interesse hebt om deel te nemen aan dit gekke avontuur, neem dan contact op met Noël of David. Hij vertelt je graag over hun ideeën. En luistert naar de jouwe!

DOE MEE OF STEUN EEN AVONTUUR VAN JE LEVEN, WAARIN FIETSEN, KLIMAAT EN COMEDY WORDEN GECOMBINEERD.

Heb jij wat nodig is om het woord te verspreiden? In actie, woord of financiering? Bekijk dit document voor meer details over de tour. Het wordt een heuvelachtige achtbaan met fietsen, grappen maken, leren, zenden en ontvangen. Als minstrelen van weleer met een boodschap die verteld moet worden.

    hairvisit thuiskapper