The Road to Glasgow

Zero Carbon Road to Glasgow

The Road to Glasgow

Wij zijn druk bezig met de organisatie van wat wij noemen de “The Road to Glasgow. In november zal in Glasgow de klimaattop (COP26) worden gehouden.

Het voorlopig plan ziet er als volgt uit: Per fiets (SolarCargoBike én andere fiets(en)) zullen wij vanaf Duinkerken de overtocht met de ferry naar Dover maken. Van daaruit gaan we fietsend langs de steden Londen, Oxfort, Birmingham, Manchester, Kendal, Douglas en Carlisle om vervolgens in Glasgow aan te komen. Na een aantal dagen klimaattop (COP26) zullen we onze terugreis maken via Edinburgh, Berwick-upon-Tweed naar Newcastle-upon-Tyne. Daar maken we de overtocht via ferry naar IJmuiden. Tijdens de rit zullen we het, tegen die tijd in het Engels vertaalde, boek Eerste Hulp bij Klimaatverandering van Anabella Meijer promoten. Daarnaast proberen we, geheel in de geest van het boek, met onze inspanning een inspiratiebron te zijn voor iedereen voor wie het klimaat dierbaar is.

Met de aankoop via de website van HairVisit van dit boek sponsort u onze “The Road to Glasgow”-tour.

Eerste Hulp bij Klimaatverandering

272 bladzijden waterloos drukwerk met cradle-2-cradle inkt en gerecycled papier

U helpt met de aankoop van dit boek via deze webwinkel een deel van de kosten van de overtocht, de overnachtingen (allemaal in eenvoudige YHA, Youth Hostels) en onvoorziene kosten te dekken. De bestelling van het boek geschiedt via online betaalopties als IDEAL, Creditcard, PayPal en Bancontact.

Bestel het boek

Klik op de button

In de komende tijd zullen meerdere promotionele acties op touw worden gezet om deze trip betaalbaar te maken. Mocht u spontaan een bijdrage wensen te leveren, dan kunt u dat gerust laten weten via het mailadres solarcargobike@gmail.com

Bij voorbaat dank.